Raad 04-11-2016

Voorzitter, het is vandaag de laatste dag van de eerste week van het politieke proces tegen onze politiek leider, en dus het politiek proces tegen alle PVV-volksvertegenwoordigers en al die mensen die op de PVV gestemd hebben. Een proces tegen de vrijheid van meningsuiting.

En de vrijheid van meningsuiting is ook in deze stad in het geding. Afgelopen juni sprak de burgemeester bij de opening van weer een multiculprojectje van de ‘makelaars in angst’ en daarbij doelde hij niet op de busladingen aan haatpredikers die onze stad keer op keer weer aandoen om dood en verderf aan de ongelovigen te prediken. Hij doelde daarmee op al die mensen die zich zorgen maken over de islamisering van deze stad, over het inperken van onze vrijheden en over de uitverkoop van onze Nederlandse normen en waarden en die zich daarover uitspreken.

Read More

Raadsvergadering, 05-11-2015

Voorzitter, allereerst wil ik op deze plek onze topper Léon hartelijk bedanken. Voor zijn tomeloze inzet en passie voor de PVV en voor deze stad, ondanks de walgelijke doodsbedreigingen die hij hierdoor aan zijn adres mocht ontvangen. Gelukkig heeft hem dat alleen maar strijdbaarder gemaakt en kunnen ze in Brussel hun borst natmaken. Wij wensen hem daar heel veel succes.

Sinds ik vorige maand het stokje mocht overnemen als fractievoorzitter is er op het gebied van de asielstroom veel gebeurd. Zo heeft in navolging van het kabinet, het college aangegeven de poorten wagenwijd open te zetten voor gelukszoekers en is ons verzet harder nodig dan ooit. En daar hoort bij dat je de feiten benoemd zoals ze zijn.

En dan zal ik maar gelijk de vraag beantwoorden, die de afgelopen weken na mijn aantreden veelvuldig in mijn richting is gesteld: gaat de toon van de PVV in het debat nu milder worden? Nou voorzitter en alle andere geïnteresseerden, het antwoord is een volmondig NEE!

Read More

Commissie Samenleving, 28-10-2015:

Bij deze Nota volksgezondheid gaat het al gelijk fout bij het benoemen van het wettelijk- of beleidskader: de gemeente is verantwoordelijk voor het bewaken, beschermen en verbeteren van de gezondheidssituatie van haar inwoners.

Hoezo is de gemeente hiervoor verantwoordelijk, zo vraag ik het college? Is niet ieder mens zelf verantwoordelijk voor zijn eigen gezondheidssituatie?

Inzetten op een gezonde leefstijl is het centraal thema met de focus meer op gezondheid en gedrag.

Zonde van tijd en geld!!!

Als we bijvoorbeeld kijken naar diabetes: dit komt twee tot vier keer zo vaak voor onder Hindoestanen, Turken en Marokkanen dan onder autochtonen. Er is al veel voorlichting over obesitas en diabetes voor minderheidsgroepen, zoals Hindoestanen. Heeft dat effect?

Read More

Quote Geert Wilders

volg-ons-op-twitter

nieuwsbrief

PVV Den Haag op YouTube