De Partij voor de Vrijheid in de Haagse gemeenteraad is blij dat er na negen maanden onzekerheid voor de horecaondernemers aan de Mallemolen nu eindelijk goed nieuws is. Met de hulp van de PVV is de vervroeging van de sluitingstijd voor hun terrassen eindelijk van de baan.

In oktober 2016 trokken de horecaondernemers aan de Mallemolen bij de Haagse PVV-fractie aan de bel. Na een klachtenstroom over geluidsoverlast van één omwonende hadden zij van de gemeente een brief ontvangen met daarin het voornemen om de terrastijden aan de Mallemolen terug te schroeven van 23.00 naar 22.00 uur. Omdat de ondernemers aan de Mallemolen nu al moeten opboksen tegen de concurrentie uit de omliggende gebieden waar de terrassen tot middernacht geopend mogen zijn, zou een nog eerdere sluiting van hun terrassen waarschijnlijk de doodsteek hebben betekend.

Read More

Gisteren berichtte Nieuwsuur dat privacygevoelige informatie van burgers niet veilig is bij gemeenten. Uit nieuwe cijfers blijkt dat het aantal datalekken door gemeenten fors is toegenomen. In de meeste gevallen gaat het om persoonsgegevens die door de gemeente zijn verstuurd of afgegeven aan de verkeerde ontvanger. De PVV in de Haagse gemeenteraad wil opheldering van het college.

PVV-raadslid Andre Elissen: "Het is onacceptabel dat privacygevoelige informatie van burgers op straat komt te liggen door toedoen van de gemeente. Burgers moeten er van op aan kunnen dat als zij informatie aan de gemeente verstrekken, dit in veilige handen is. Wat de PVV betreft moet het college dan ook direct aan de bak om datalekken in de toekomst te voorkomen.’

Read More

De Partij Voor de Vrijheid in de Haagse gemeenteraad is verbijsterd over het plan van de gemeente Den Haag om hoogopgeleide jongeren naar de stad te lokken met gratis wonen, een baan en zakgeld.

Het project '30 Days a Hagenees' laat kandidaten een maand lang gratis wonen, geeft ze een baan en zakgeld.

Raadslid Daniëlle de Winter: "Dit is werkelijk te bizar voor woorden! De Hagenaar staat vaak jaren op een wachtlijst voor een betaalbare woning en de rijen bij de voedselbank worden steeds groter, omdat de banen niet voor het oprapen liggen. Dit strooien met Haags belastinggeld is dan ook niet uit te leggen aan de mensen in onze stad. Gratis bestaat niet en de Hagenaar betaalt de rekening!

Read More

Quote Geert Wilders

volg-ons-op-twitter

nieuwsbrief

PVV Den Haag op YouTube