De Partij voor de Vrijheid in Den Haag vraagt zich ten zeerste af wat de beloofde inzet van het College is geweest in het helpen vinden van grote sponsoren van ADO Den Haag en wil hier opheldering over.

PVV-Raadslid Richard de Mos: "In 2010 vond wethouder Klein mijn motie die het college opriep tot het helpen zoeken van nieuwe (grote) sponsoren voor ADO 'volstrekt overbodig', aangezien hij al van plan was om als ambassadeur op te treden en zich hard te maken in het vinden van grote sponsoren voor onze geelgroene trots door bij contacten die het College met het bedrijfsleven heeft ADO steeds te promoten. Twee jaar later blijkt ADO, mede door tegenvallende sponsorinkomsten, een tekort te hebben van ruim 2 ton. Ik zou nu wel eens willen weten wat precies de inzet van het College is geweest."

Read More

"Bestaande clubs eerst gezond, dan pas nieuwe clubs uit de grond!"

De Partij voor de Vrijheid in Den Haag heeft met zorg kennisgenomen van het bericht waarin VCS voorzitter Rob Blankenstein stelt dat het Haagse amateurvoetbal ziek is!

PVV-raadslid Richard de Mos: "Dit College lijkt geen graspol te geven om het Haagse amateurvoetbal. Niet alleen was het College dit jaar Oost-Indisch doof voor de parkeerproblemen bij ondermeer REMO en WIK, het lijkt ook te hebben staan schutteren bij de komst van HVV Hercules naar Den Haag Zuid-West op het terrein van HMSH."

Read More

Voorzitter,

Laat ik eens -verrassend- beginnen met een positief verhaal. En laat ik eerlijk zijn, soms is daar reden voor. Onder druk van de PVV zijn een aantal maatregelen genomen die zonder de PVV niet eens zouden mogen worden benoemd. Sterker nog, voor de PVV ten tonele verscheen rustte er een taboe op zaken als (Marokkaanse) straatterreur, geweld tegen HTM-personeel, intimidatie en het wegpesten van kwetsbare mensen uit hun huis, straat en wijk, asodorpen enz. Inmiddels zijn een behoorlijk aantal zaken uit het verkiezingsprogramma van de PVV overgenomen door dit college, en dat is mooi.

Read More

Quote Geert Wilders

volg-ons-op-twitter

nieuwsbrief

PVV Den Haag op YouTube