De Haagse PVV is geschrokken van de conclusies uit het rapport "Kinderen in Tel" van het Verwey Jonkerinstituut. PVV-woordvoerder Jeugdzorg Arnoud van Doorn: "Uit dit rapport blijkt dat de behandeling van mishandelde kinderen tekort schiet. We moeten dat stevig aanpakken. Niet alleen de behandeling van de slachtoffers, ook in het kader van preventie moeten we stevig aan de slag".

De PVV pleit ook voor het invoeren van een meldplicht voor iedereen die professioneel met kinderen werkt, in plaats van de huidige meldcode.

De PVV heeft inmiddels vragen gesteld aan de wethouder Jeugd.

Read More

De Haagse PVV wil opheldering van burgemeester Van Aartsen over het optreden van de politie tegen een journalist die op 11 december jl. foto's maakte van een ongeval tussen een auto en een tram in Den Haag.

PVV woordvoeder Veiligheid en Politie Arnoud van Doorn: "Ik wil weten of het waar is dat de politie het werk van de betrokken fotograaf heeft belemmerd. De PVV hecht grote waarde aan persvrijheid, ik wil de garantie van de burgemeester dat deze persvrijheid ook in Den Haag te allen tijde is gegarandeerd."

De PVV heeft inmiddels vragen gesteld aan burgemeester Van Aartsen.

Klik hier om het bericht te lezen op DenHaagFM.com.

Read More

De Haagse PVV is geschrokken van de reportage van 1Vandaag op 5 december jl. waaruit blijkt dat er een enorme toename is van het stropen.

PVV-raadslid en woordvoerder Veiligheid Arnoud van Doorn: "Het spreekt voor zich dat dit onacceptabel is en dat hier hard tegen moet worden opgetreden. Zo zie je maar hoe hard de dierenpolitie nodig is."

De PVV wil van de burgemeester weten in hoeverre er sprake is van een toename van stropen in de Haagse duingebieden, en wil een deel van de dierenpolitie inzetten in de duingebieden ter ondersteuning van de al aanwezige BOA's.

Read More

Quote Geert Wilders

volg-ons-op-twitter

nieuwsbrief

PVV Den Haag op YouTube