Commissie Ruimte 23-11-2016

Voorzitter,

De PVV kijkt met verbazing naar de daden van deze Wethouder. Hij goochelt zo met cijfers dat Hans Klok er een voorbeeld aan kan nemen. De PVV lijn is duidelijk, het liefst 0 asielzoekers en elke cent die hieraan besteed wordt, had vele malen beter aan andere zaken besteed kunnen worden. De PVV is tegen deze vorm van zelf Islamisering van Den Haag en zal zich dan ook met hand en tand er tegen blijven verzetten.

Voorzitter,

We hebben even een historisch overzichtje gemaakt van de fouten/misstanden op dit dossier. Leunt u even achterover en huiver:

- De chaos rond de tijdelijke noodopvang in het voormalige SZW gebouw. Deze Wethouder drukte de noodopvang er door en passeerde zo de Raad en de bewoners.
- Geen enkele keer heeft de Wethouder de omwonende van de toekomstige locaties voor statushouders vooraf op de hoogte gebracht. Daar ga je met je transparante bestuurscultuur.
- Tijdens de behandeling van de startnotitie huisvesting statushouders, op 4 oktober 2015, mochten met name tegenstanders de Raadszaal niet in. Zij moesten het debat achterin het stadhuis volgen via de tv.
- Voorrang statushouders bij huis ten koste van eigen bewoners terwijl de wettelijk verplichting is komen te vervallen.

Read More

Inbreng Willie Dille, cie. Samenleving, 6 oktober 2016
Raadsvoorstel Marktverordening Den Haag 2016

Voorzitter,

Is deze Wethouder knettergek geworden?!?!? Zo vraagt de PVV fractie zich af. Waar haalt deze Wethouder het gore lef vandaan om deze grote groep hardwerkende ondernemers zo te schofferen? Via de media hebben we vernomen dat excuses er niet gaan komen, we hopen dan maar dat hij wel bereid is om de gemaakte fouten recht te zetten.

Want Voorzitter, er zijn nogal wat fouten gemaakt. De lijst met gebreken en tekortkomingen is enorm groot, net zo groot als het ego van deze Wethouder zou ik haast zeggen. Er zijn problemen met de zonneschermen, er zijn problemen met water aan- en afvoer, er zijn problemen met de rolluiken, er zijn problemen met de rioolstank, enzovoort enzovoort.

Read More

Inbreng van Willie Dille in de commissie Samenleving, 15 september 2016

Voorzitter,

Het geen opvalt aan de hele discussie over geweld tegen vrouwen, en aan de politieke correcte beantwoording van het College op het rapport van de PVV is het volgende:

Het College weigert de Islam te benoemen als een kwade aanjager van het geweld tegen vrouwen. Terwijl zoals een filosoof eens mooi benoemde; 50% van het oplossen van een probleem ligt in het benoemen van het probleem.

Read More

Quote Geert Wilders

volg-ons-op-twitter

nieuwsbrief

PVV Den Haag op YouTube