Uw Veiligheid

Den Haag moet veiliger. De PVV wil een keiharde aanpak van straatterreur. Zero tolerance en extra handhavers voor veiligere straten en ov.

Uw Geld

Het kabinet heeft u al meer dan genoeg geld uit de zak geklopt. Dat geld moet terug! We verlagen de OZB en schaffen de hondenbelasting af. Stop de geldsmijterij op het stadhuis: geen subsidies naar onzinprojecten!

Uw Zorg

Landelijke zorgbezuinigingen raken onze Haagse ouderen en gehandicapten keihard. De PVV zegt: stop dit asociale beleid! Handen af van de taxibus! Buurtzorg in plaats van grootschalige thuiszorg en behoud verzorgingshuizen! We treden op tegen ouderenmishandeling en steunen de overbelaste mantelzorger.

Uw Vrijheid

Den Haag islamiseert in rap tempo. Moskeeën, hoofddoekjes en minaretten domineren in steeds meer wijken het straatbeeld. Velen voelen zich hierdoor beperkt in hun vrijheid en een vreemdeling in eigen stad. Daarom: geen nieuwe moskeeën, sluiting illegale gebedsruimtes en verbod gebedsoproepen via minaretten of geluidsinstallaties.

Uw Onderneming

Ondernemers dragen de economie. De bloemenkiosk, de stroopwafelkraam en de broodjeszaak horen in het straatbeeld. De PVV koestert ondernemend Den Haag. Afschaffen precariobelasting, een ruimhartig terrassenbeleid en eenvoudige vergunningsprocedures!

Uw Stem

De Hagenaar, Hagenees en Scheveninger spreken duidelijke taal. U zei ‘NEE!’ tegen het peperdure Spuiforum en als het aan de PVV ligt komt het Spuiforum er dan ook niet. Daarom: referenda bij grote projecten.

Uw Baan

Steeds meer mensen in Den Haag raken hun baan kwijt terwijl Oost-Europeanen blijven binnenstromen. Daarom: geen Polenhotels en einde werk is einde verblijf. Wij komen op voor uw baan!

Uw Auto

De auto wordt al veel te lang gebruikt als melkkoe. Betaald parkeren verspreidde zich als een olievlek en nog steeds is er te weinig parkeerruimte. De PVV investeert in extra parkeerplaatsen, gratis parkeren voor bewoners en een goed bereikbare stad.

 

Klik hier om het Verkiezingsprogramma 2014-2018 te lezen!

Den Haag Verkiezingen

Quote Geert Wilders

volg-ons-op-twitter

nieuwsbrief

PVV Den Haag op YouTube